Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''εν Μπαμπίνη'' διαβάζετε παντού

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''εν Μπαμπίνη'' που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' και διαβάζετε παντού από συγχωριανούς και φίλους της Μπαμπίνης μαθαίνοντας τα νέα του χωριού μας και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία

Ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2006, όταν ο τότε Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς υπέγραφε τη σύμβαση παραχώρησης με την Κ/Ξ Νέα Οδός για τον Αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού, του δρόμου που θα ένωνε το Αντίρριο με τα Ιωάννινα. Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια και 8 ημέρες για να δούμε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα της κατασκευής αυτής.  Πριν από λίγο ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, παρέδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία, μήκους 26 χλμ. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά παραδόσεων τμημάτων της Ιόνιας Οδού μέχρι το τέλος Μαρτίου, που ο δρόμος θα παραδοθεί στο σύνολό του, με μικρές ελλείψεις.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Το χρονικό της Ιόνιας Οδού

Λίγο πριν το τέλος του 2016, με την Ιόνια Οδό να βρίσκεται σχεδόν στην ολοκλήρωσή της, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας δίνει στη δημοσιότητα το χρονικό του έργου, υπενθυμίζοντας τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και από πλευράς της Περιφέρειας:
Το χρονικό της Ιόνιας Οδού
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................