ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΠΗ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον συνεργάτη του Μπαμπίνη ΙΝ Χρήστο Κυριαζή

Για τους Αναγνώστες και  φίλους του Μπαμπίνη ΙΝ


Xρόνια Πολλά  Καλά Χριστούγεννα





διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από Βασίλειο Φωτάκη. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

διαβαστε περισσοτερα

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για τις εορτές

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς, απευθύνει τις θερμές ευχές του προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας:
«Οι γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων μας μεταφέρουν μέσα από τη γέννηση του Χριστού, το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της χαράς. Αυτές οι άγιες ημέρες ας μας δώσουν τη δύναμη που χρειαζόμαστε όλοι μας για να απαντήσουμε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και έχουμε μπροστά μας, για να καταφέρουμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το 2016 ήταν μία χρονιά δύσκολη, όμως καταφέραμε να κρατηθούμε όρθιοι. Έτσι και το 2017 που έρχεται με μεγάλες και σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με όραμα, ευθύνη και να ενώσουμε κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις. Στραμμένοι στον άνθρωπο και στις ανάγκες του και στέλνοντας ένα μήνυμα στη νεολαία μας: Το μήνυμα της ενθάρρυνσης και της δύναμης να μείνει εδώ στον τόπο της. Κάτι που θα γίνει μόνο με ανάπτυξη που κάνε…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Γραφείο Τύπου της ΠΔΕ

Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία ακόμα μία χρονιά.
Ευχόμαστε σε όλους μόνο καλές ειδήσεις και υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας!
Δημήτρης - Κωνσταντίνα
διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα

Με μελωδίες των Χριστουγέννων γέμισε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας υποδέχθηκε στο γραφείο του, τους φαντάρους από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) Πάτρας. Οι φαντάροι έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ευχόμενοι «χρόνια πολλά» στον Περιφερειάρχη και σε όλους τους συνεργάτες του.
Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας Κώστας Καρπέτας και Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου. Ο Απόστολος Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και να έχουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.
Αύριο Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας θα υποδεχθεί για τα κάλαντα από τις 9.30 το πρωί τα μέλη του Σωματείου Φάρος Ποντίων Πατρών, του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας, καθώς και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. VIDEO
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι της ΚΟ Ξηρομέρου του ΚΚΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι της ΚΟ Ξηρομέρου του ΚΚΕ, όπου μέλη και φίλοι του Κόμματος έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, με αφορμή τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και μπροστά στην πορεία εορτασμού των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2018.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Χρήστο Κων.Μασαλή (Συνεργάτη του Μπαμπίνη ΙΝ blog)

διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης

Μέσα σε όμορφο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, από το Δημοτικό σχολείο  Μπαμπίνης.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατεύσιμων Κλάσης 2020 (έτος 1999)

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Δήμαρχο Aκτίου-Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη

Ο Δήμαρχος Aκτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας, εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά, μια πραγματικά ευτυχισμένη, ειρηνική και δημιουργική χρονιά σ΄ εσάς και τις οικογένειές σας.. Η γέννηση του Χριστού να αποτελέσει την αφετηρία για να ανακαλύψουμε ξανά την ανθρωπιά μέσα και γύρω μας και να σκορπίσει ένα μήνυμα ελπίδας κι αισιοδοξίας, μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας και μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας.
διαβαστε περισσοτερα

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Γεώργιος (Γιωργαλάκιας) Ζαρκαδούλας

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Γεώργιος (Γιωργαλάκιας) Ζαρκαδούλας σε ηλικία 64 ετών η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή  και ώρα 15:00 στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης .
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από την Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ
ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Ορέστη Καρελάκη (Μαχαιρά)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................