Ευχές από το κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ

διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ενημερωτική εκδήλωση για το έργο Αντλησοταμίευσης Αμφιλοχίας

Για την ανάπτυξη της ενεργειακής αποδοτικότητας, τα οφέλη, τους στόχους αλλά και την προοπτική που δίνουν τα έργα αντλησοταμίευσης, τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και σε ολόκληρη στη χώρα, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης, συμμετέχοντας στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση που έκανε η εταιρία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, για το έργο Αντλησοταμίευσης της Αμφιλοχίας, στην Αίγλη Ζαππείου.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''εν Μπαμπίνη''

Κυκλοφορήσε το νέο φύλλο της εφημερίδας "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ" θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο
 καιρό το χωριό μας











διαβαστε περισσοτερα

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ξ Η Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Πεντανόστιμα κρέατα παραγωγής τους από την Βόνιτσα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ, γιατί το μυστικό της επιτυχίας είναι η ποιότητα στο κρέας
Πρώτη επιλογή και για το γιορτινό τραπέζι!  Όσοι τους γνώρισαν δεν τους αλλάζουν. 
Οι Αγρινιώτες παραγωγοί μάς φέρνουν πεντανόστιμα κρέατα από την Βόνιτσα με τα ιδιόκτητα ψυγεία της εταιρείας.

διαβαστε περισσοτερα

Στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αύριο ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Σας ενημερώνουμε πως αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, θα βρίσκεται στο έργο Κουβαράς – Φυτείες. Σημείο συνάντησης είναι στον κόμβο του Κουβαρά που ξεκινά ο καινούργιος δρόμος. Θα ακολουθήσει στις 12.30 το μεσημέρι συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου. Θα έχετε τη δυνατότητα για δηλώσεις, πλάνα και φωτογραφίες. Ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου της ΠΔΕ
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ :Kάλεσμα σε γλέντι του συλλόγου

Την Τρίτη 20 Δεκέμβρη,στις 9 μ.μ., συνάντηση όλων των μελών, των μαθητών των τμημάτων ενηλίκων και καλών φίλων, στην αίθουσα του Συλλόγου για το τελευταίο γλέντι του έτους 2016 (εντός αίθουσας). 
Θα μαγειρέψουμε παραδοσιακά εδέσματα, θα κεράσουμε ωραίο κρασί και θα ανταλλάξουμε ευχές για "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ".( Τα παιδικά τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά στις ώρες τους).

Σας περιμένουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός για την Οζώδη Δερματίτιδα των βοοειδών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει ότι συνεχίζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την Οζώδη Δερματίτιδα των βοοειδών. Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και από ιδιώτες Κτηνιάτρους που συμμετέχουν στο πλαίσιο εφαρμογής του εν λόγω προγράμματος. Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να απευθύνονται στα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους προς ενημέρωση και προγραμματισμό του εμβολιασμού. Όπως ενημερώνει, επίσης, το Τμήμα Κτηνιατρικής, σε όσες εκμεταλλεύσεις βοοειδών δεν έχει γίνει εμβολιασμός για την Οζώδη Δερματίτιδα μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους (31.12.2016),  θα αποστέλλεται άμεσα  ο κωδικός τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να εφαρμοστούν οι απαιτήσεις της Πολλαπλής Συμμόρφωσης (περικοπές στις οικονομικές ενισχύσεις). Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού των βοοειδών στην ζώνη επιτήρησης του νοσήματος …
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Βασίλη Πανάκια

Εύχομαι σε όλους τους Μπαμπινιώτες καλές γιορτές με υγεία  ευτυχία , χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος   
διαβαστε περισσοτερα

Νικόλαος Δημ. Κατερινόπουλος Ο δικός μας δάσκαλος

Του Γεωργίου Σ.Γρίνου
Το σημείωμα αυτό είχα σκεφτείνα το γράψω από παλαιότερα. Αποτελούσε για μένα χρέος. Και παρότι είμαι συνεπής στην εξόφλησηπαν χρεών μου, τούτο συνεχώς το ανέβαλα, ίσως γιατί ήταν δικός μου άνθρωπος, ίσως γιατί θεωρούσα ότι δε θα με παρεξηγήσει.Έτσι συμβαίνει στους δικούς μας ανθρώπους. Συνήθως καθυστερούμε να εξοφλήσουμε τα χρέη μας.Το χρέος μου αυτό λέγεται Νίκος Δημ. Κατερινόπουλος, δάσκαλος. Είναι ο συγχωριανός μας δάσκαλος που επί 13 συνεχή και αδιάκοπα έτη δίδασκε στο δημοτικό σχολείο Μπαμπίνης. Είναι ο δικός μας άνθρωπος, που ποτέ δενξεχάσαμε. Με το σύντομο τούτο σημείωμα θα επιχειρήσω να ανασύρω από το παρελθόν κάποιες σκέψεις και αναμνήσεις για το δάσκαλο, το φίλο, το συγχωριανό. Αποτελεί καθήκον αληθείας και απόδοσης δικαιοσύνης.

διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 Αστακός, 19.12.2016 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                                       Αριθ. Πρωτ.: 12019 ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                                                                                                     Προς: Τα τακτικά Μέλη του                                                                                                               Δημοτικού Συμβουλίου                                                                                                              (ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή τρίτη (23η) του Μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
1. ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡ…
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη στο Βασιλόπουλο Αστακού

Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ,με αφορμή τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του κόμματος και μπροστά στην πορεία εορτασμού των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2018σας καλεί στο γλέντι που διοργανώνει την Πέμπτη22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στη ταβέρνα  «Μερατζουλα» στοΒασιλόπουλο Αστακού, συντροφιά με ζωντανή μουσική, από Ρεμπέτικα και Λαϊκά τραγούδια.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................