Έκφραση ευαρέσκειας του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του  Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, εκφράζουν την ικανοποίηση και ευαρέσκεια τους για την σύσσωμη και αγόγγυστη παρουσία του Γυναικείου Τμήματος του Συλλόγου μας, στο εορτασμό της Παναγίας της Πολυσπορίτισσας στο χωριό μας. 
ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΑΜΕπροσδοκώντας ανάλογη συνέχεια για το καλό και μόνο του χωριού μας !

διαβαστε περισσοτερα

Τρία νέα έργα Κοινωνικής Πρόνοιας ύψους πάνω από 5 εκατ. ευρώ στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Τρεις νέες δομές προστίθενται στον κοινωνικό τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να ανταποκριθούμε καλύτερα στις κοινωνικές ανάγκες της περιοχής μας. Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ενέταξε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» τις πράξεις κατασκευής τριών Δομών Κοινωνικής Πρόνοιας, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από πέντε (5) εκατ. ευρώ. Η ενίσχυση των δομών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιδίως για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, αλλά και για τα άτομα με αναπηρίες και νοητική υστέρηση, βρίσκεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα πρόκειται για:
διαβαστε περισσοτερα

Άλλο ένα μεγάλο έργο που σχεδίασε ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και εντάχθηκε «Ο Δρόμος Κατούνα – Λουτράκι»

Ο Δρόμος Κατούνα –Λουτράκι Ακτίου – Βόνιτσας είναι ένα από τα 23 νέα έργα οδοποιίας των οποίων την ένταξη ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης σήμερα, 23/11/2016. Το έργο αυτό είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας και στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας και στην λειτουργικότητα της οδικής δικτύωσης και ένωσης της δημοτικής ενότητας Μεδεώνος με τον υπόλοιπο δήμο, διευκολύνει την πρόσβαση στις γεωκτηνοτροφικές μονάδες, ενισχύει την ανάπτυξη και επιλύει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του Λουτρακίου. Είναι ο δρόμος - όνειρο πολλών δεκαετιών, μήκους 8,160 μέτρων που σήμερα Ααπαιτείται περίπου μισή ώρα για να διανυθεί. Ένας δρόμος που ενώνει το Δήμο κτίου – Βόνιτσας και εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της Κωνωπίνας, του Αετού, του Αγίου Νικολάου, της Κομποτής και της Κατούνας αλλά και όσων θέλουν να κινηθούν προς το Λουτράκι, την Βόνιτσα, Πάλαιρο, Λευκάδα.

διαβαστε περισσοτερα

Εκδηλώσεις "ΕΛΑΙΑ 2016" Εορτάζοντας την παγκόσμια σήμερα ελαίας στο Αγρίνιο.

O Δήμος Αγρινίου για να εορτάσει τα δύο εθνικά μας προϊόντα, το ελαιόλαδο και την ελιά διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την Ελαία 2016 το διήμερο 25-26/11/2016 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και το Επιμελητήριο Αιτ/νιας.
Την ημέρα 26 Νοεμβρίου έχει ορίσει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC) με έδρα τη Μαδρίτη ως ημέρα ελιάς με βασικό στόχο την προβολή και προώθηση των προϊόντων της ελιάς σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα διοργανώνονται: Εργαστήρια οργανοληπτικής αξιολόγησης επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου σε μαθητές Δημοτικών σχολείων από πιστοποιημένους επιστήμονες στις 25/11/2016 το πρωί Ημερίδα με θέμα: «Ελιά: Καλλιέργεια, Περιβάλλον, Υγεία», στις 25/11/2016, στο Αγρίνιο στο Επιμελητήριο Αιτ/νιας Αθήνα, στις 05:00 μ.μ. Ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Ελαιοκομία και έρευνα: εργαλεία για την τοπική ανάπτυξη», στις 26 Νοεμβρίου 2016, στο Επιμελητήριο Αιτ/νιας στις 11:00 π.μ .


ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλο ιατρικό συνέδριο διοργανώνει ο συμπατριώτης μας Δημήτριος Γουλές στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, 25 & 26 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρέαν.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................