Διδακτορικό για τον Αλέξανδρο Χρυσικό

Ο συγχωριανός μας Αλέξανδρος Χρυσικός πήρε το διδακτορικό δίπλωμα πληροφορικής από το πανεπιστήμιο Χάντερσφιλντ, Αγγλία
.FOTO:Αλέξανδρος Χρυσικός με τους γονείς του στη τελετή απονομής διδακτορικού διπλώματος πληροφορικής. Πανεπιστήμιο του Χάντερσφιλντ, Αγγλία.
Το Μπαμπίνη ΙΝ  συγχαίρει τον Αλέξανδρο 

 και του εύχεται «καλή σταδιοδρομία».



διαβαστε περισσοτερα

Πανέμορφες δημιουργίες(Χειροποίητα ημερολόγια) της Χαρίκλειας(Χαράς) Σταμουλακάτου

Χειροποίητα ημερολόγια και συνθέσεις για το φιλανθρωπικό παζάρι των Χριστουγγένων και του Νέου έτους
Ξεχωριστές και
πανέμορφες χειροποίητες δημιουργίες διακόσμησης ( από ξύλο ,χαρτί,βότσαλα,κλπ) της συγχωριανής μας Χαρίκλειας(Χαράς) Σταμουλακάτουπου σχηματίζουν περίτεχνα μοτίβα με εμπνευσμένα σχέδια , σχήματα αναλλοίωτα στο χρόνο και κοσμούν το κάθε χώρο.





διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Προς παράδοση το Γαβρολίμνη-Αμφιλοχία – Τα τελευταία εμπόδια

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόδοση τμημάτων στην Ιόνια Οδό, που όμως δεν φαίνεται να αργούν. H παράδοση τμημάτων είναι εφικτή με την ταυτόχρονη λειτουργία των σταθμών διοδίων των περιοχών.
Σύμφωνα με το ypodomes.com, τα προβλήματα έχουν συρρικνωθεί σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές και είναι τα παρακάτω: – Η απαλλοτρίωση των 500 μέτρων στην περιοχή της Ρίζας πριν την Σήραγγα Κλόκοβας (με κατεύθυνση προς Γιάννενα) που όμως αυτές τις μέρες ξεκίνησε να δουλεύεται. Το κρίσιμο δεν είναι πλέον η ίδια η απαλλοτρίωση όσο ο χρόνος που απαιτείται για να αποδοθεί αυτό το τμήμα στην κυκλοφορία, οπότε είναι ανοιχτό το σενάριο να λειτουργήσει όλο το τμήμα από Αντίρριο μέχρι την Κλόκοβα (μέχρι την Γαβρολίμνη) με μικρή καθυστέρηση. -Η απαλλοτρίωση στο Κρίκελο που επίσης οδεύει προς λύξη -Η απαλλοτρίωση στο Αβγό (Στρατόπεδο Παπαγεωργίου) Αναφορικά με την πρόοδο της Σήραγγας Κλόκοβας, αυτή προχωρά με ταχείς ρυθμούς και 6 μήνες μετά τη διάνοιξη της έχει ολοκληρωθεί η επένδυση της και ξεκινούν άμεσα τα Η/Μ …
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ του Γιάννη Γερογιάννη στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών(video)

Την Δευτέρα 31/ΙΟ/ 2016 έγινε η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ του κ. Γερογιάννη Γιάννη ,στην Εταιρία  Ελλήνων Λογοτεχνών. Η συλλογή είναι βραβευμένημε 4 ποιητικά βραβεία ,από τα οποία, τα δύοείναι παγκόσμιοι διαγωνισμοί (Αμφικτυονίας Ελληνισμού- Ουνεσκο ) .Eνα μεγάλο μέρος μελοποιημένο και τραγουδισμένο απ την γνωστή ερμηνεύτρια, Δάφνη Πανουργιά και παιδικές φωνές με ξεχωριστή όμως απόδοση και ερμηνεία.
«Με παλιές φόρμες και φθαρμένα υλικά ανακυκλώνεται σκέψη αρχέγονη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τραγούδι στην εποχή του πανικού ,μάταιο κι ανώφελο δεν είναι. Γιατί οι άνθρωποι όσο ζουν θα τραγουδούν και θα ονειρεύονται. Τα καρποφόρα θα δίνουν καρπούς και τα λουλούδια χρώμα στη ζωή μας. Η ποίηση είναι ένα λουλούδι με ξεχωριστό χρώμα. Το άρωμα δεν είναι πάντα δυνατό έχει όμως κάθε φορά τη δική του χάρη ..»
Ευχαριστώντας τους φίλους που παρευρέθηκαν, παρακολουθήστε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα της Παρουσίασης ,την οποία προλόγισε ο Κώστας Καρούσος (πρόεδρος ΕΕΛ) Χαιρέτησ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................