Φόρος τιμής στον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο

Πολιτικό μνημόσυνο για τον εκτελεσθέντα αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο τελέστηκε στην Κυψέλη Αγρινίου παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Παπαναστασίου και διοργανωτές την Δημοτική Κοινότητα Λεπενούς, την Τοπική Κοινότητα Κυψέλης, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Λεπενούς «Ένωση» κι «Ελπίδα», τον τοπικό Αγροτικό Σύλλογο και την οικογένεια Βλάχου.
διαβαστε περισσοτερα

Νέο τραγούδι από τον συμπατριώτη μας Θανάση Αναγνωστέλο!

Νεο τραγούδι για τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλο με τίτλο «Φεγγάρια Αστέρια Λέγανε» οι στίχοι είναι του Θεόδωρου Κοσμά και η μουσική του Βαλάντη Θεοδωρόπουλου!Ακούστε το τραγούδι σε πρώτη μετάδοση από το RADIOAETOS!
διαβαστε περισσοτερα

Γίνεται Ολυμπιακός Αιτωλοακαρνανίας η Φλόγα Παλαιομάνινας

Την απόφαση να μετονομαστεί η Φλόγα Παλαιομάνινας σε Ολυμπιακό Αιτωλοακαρνανίας πήρε η διοίκηση του Παναγιώτη Νάκα και Νικόλαου Χολέβα μετά από σχετική πρόταση του νέου Αντιπροέδρου της Φλόγας , του Θεόδωρου Πανέτα.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ο.Π.ΣΥ.Ξ:Ολόθερμα συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστο από το Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ολόθερμα συγχαρητήρια στον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Μπακοχρήστο από το Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα της άρσης βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των 54 κιλών στην παραολυμπιάδα του Ρίο. Η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου αποτελεί επιβράβευση της πολύχρονης και επίμονης προσπάθειάς του. Δημήτρη  σε ευχαριστούμε, μας γέμισες υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να προσφέρεις μεγάλες διακρίσεις στον Ελληνικό Αθλητισμό και στην Πατρίδα μας.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)
Το Κεντρικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Με τη Τζουμερκιώτικη λαλιά. «Τα ματάκια σου με καίνε, γιατί είσαι μανεκένε!»

Γράφει ο Χρίστος Α. Τούμπουρος*
Κι αφού απολαύσαμε την άγρια και μοναδική -δεν θέλω αντιρρήσεις- φύση των Τζουμέρκων, όλο τον Αύγουστο, συμμετείχαμε σε πλείστα πανηγύρια, αμπδήσαμε σαν τα αγριοκάτσικα, μπλατσιαρίσαμε στον Άραχθο και ήπιαμε, κατά τα λεγόμενα συζύγων, τόσα τσίπουρα -«ολόκληρο τον Βόσπορο»-, επανήλθαμε στο άστυ, για να συνεχίσουμε ... τον αγώνα. Κι όμως! Στεκόμαστε εκεί και αναπιανόμαστε ή μάλλον πραγματοποιούμε ένα είδος απολογισμού, «τι είδαμε, τι ακούσαμε, τι μας έκανε εντύπωση, τι θα μολογάμε και σε τι θα προβληματιστούμε». Μεγάλος σιουμπές. Όσα κακώς καμωμένα, να τα διορθώσουμε ταχιά. Γιατί εκεί στο Τζουμέρκο, όσο κι αν προσπαθούν πολλοί να φυτέψουν τα βλίτα τους, εμείς δεν θα γίνουμε βλιτοφάγοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Τζουμέρκο κρατάει στον κόρφο του μια αγνή και ατόφια παράδοση. Να την αλλάξουμε ή τέλος πάντων να τη διασύρουμε, λιγάκι - τοσοδούλι, είναι κομμάτι δύσκολο.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Μπαμπίνη ΙΝ για τη νέα σχολική χρονιά

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά,καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς,αλλά και στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και επιμονή, καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................