Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων ο Κυριαζής

Από το Πανελλήνιο ρεκόρ του Γιάννη Κυριαζή με βολή στα 87.14μ. στον ακοντισμό σημαδεύτηκε η δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα.
ΜΕ τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθη στη Λάρισα. Με το ... καλησπέρα ο Γιάννης Κυριαζής στο στάδιο της Λάρισας "εξαφάνισε" το ακόντιο το οποίο συνόδευε ένα παρατεταμενο χειροκρότημα των φιλάθλων και το έστειλε να καρφωθεί στα87.14μ στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του ακοντισμού, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών καταρρίπτοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες (20/7) ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης στη Θήβα με 85.95μ.  Η επίδοση του Κυριαζή είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα στους άνδρες και 5η φέτος στον κόσμο. "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενα μιαπολύ καλή επίδοση. Ηρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχομαι να είμαι υγιής για να μπορώ νασυνεχίσω έτσι, πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις"
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση "Φιλοκτήτης Λαμπράκης, ο Βονιτσιάνος ποιητής"

Στο Borgo της Ενετικής Βόνιτσας, η Αμφικτιονία Ακαρνάνων τίμησε τον ποιητή της Βόνιτσας. Οι δρόμοι του Borgo  γέμισαν για να ακούσουν την ποίηση του ανθρώπου που αφιέρωσε την συλλογή του "στην σκιά της μητέρας μου". Ο πνευματικός κόσμος της Λευκάδας παραβρέθηκε με πάνω από 80 θεατές, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο βίντεο της πρώτης σύνδεσης. Φίλοι της Αμφικτιονίας από την Πρέβεζα, την Αρτα και το Αγρίνιο βρέθηκαν μαζί μας για να τιμήσουμε τον επιστήμονα, μουσικό, ζωγράφο και ποιητή ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Οι μεγάλοι σε ηλικία Βονιτσιάνοι θυμήθηκαν αυτή την ιστορική οικογένεια, για την οποία η μοίρα επιφύλαξε συνεχόμενες τραγωδίες. Κεντρικός αφηγητής ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος, μουσικό χαλί από την Δανάη Σγουρόπουλου. Ιστορική αναδρομή ο Ντίνος Στυλιανός, αντιπρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων.  
Για την Αμφικτιονία Ακαρνάνων Ο Πρόεδρος                        Ο Αντιπρόεδρος Ντόβας Φίλιππος                             Ντίνος Στυλιανός
http://xiromeronews.blogspot.gr/2016/07/blog-…
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης .......Ετοιμαζόμαστε

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας πιστός στους σκοπούς της ίδρυσης του, διοργανώνει από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου τις καθιερωμένες καλοκαιρινές του εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, παρουσίαση παραδοσιακών χορών,Μπαμπίνης ''γεύσεις'' παραδοσιακά γλυκίσματα και πίτες με τη φροντίδα των Γυναικών του χωριού μας  καθώς και ποδοσφαιρικό αγώνα.Ανάβαση στην Ι.Μ Λιγοβιτσίου Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13 Αυγούστου με την διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον «Τραγικό Συμπόσιο». Όπως τα περισσότερα μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου γνωρίζεται η συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός από αρκετά χρήματα απαιτεί και αρκετό προσωπικό κόπο, για όλους αυτούς τους λόγους και γνωρίζοντας πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, απευθυνόμαστε ανοιχτά σε όλους τους κτηνοτρόφους του χωριού μας και της περιοχής αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου για την έμπρακτη στήριξη τους με την προσφοράκρεάτων
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................