Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Ν. Τσούκα ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ …………στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Ν. Τσούκα ΤΟΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ …………στο πέρασμα του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016στις 7 μ μ στη Στοά του Βιβλίου – Αίθουσα Λόγου ( Οδός Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου –Αρσάκειο Μέγαρο. Πλησίον στάσης Μετρό: Πανεπιστήμιο) . Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης θα απευθύνουν: Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας κ. Γεωργία Μακρυγιάννη Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο κ. Γιάννης Δημητρούκας Ιστορικός - διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μονάχου. Ο κ. Νίκος Θεοδ. Μήτσης Συγγραφέας και Η κ. Μαρία Λούντζη- Πετροπούλου καθηγήτρια – θεολόγος Το κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει από τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Γεώργιο Ν. Τσούκα Συντονιστής: Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας κ. Παναγιώτης Κοντός Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στους ενδια…
διαβαστε περισσοτερα

Γιόρτασε το εκκλησάκι της Αγ.Τριάδος στη Μαχαιρά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η γιορτή του Αγίου Πνεύματος  στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο σύνορο Μαχαιράς –Μπαμπίνης , χοροστατώντας του πατήρ Νικοδήμου.Τη θεία λειτουργία παρακολούθησαν πολύ Μπαμπινιώτες και Μαχαιριώτες με θρησκευτική ευλάβεια.





διαβαστε περισσοτερα

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Φίλιππος Μπιτσώρης

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Φίλιππος Μπιτσώρης η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη και ώρα 9,30 π.μ στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης .
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικίους του.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................