ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ξεκινούν έξι εργολαβίες συντήρησης του οδικού δικτύου συνολικού ύψους πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 Δελτίο Τύπου

Ξεκινούν έξι εργολαβίες συντήρησης του οδικού δικτύου συνολικού ύψους πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ
Συνολικά έξι εργολαβίες σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία που ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 8.000.000 ευρώ, ξεκινούν άμεσα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με μόνο στόχο τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, την σήμανση και κυρίως την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας. Πρόκειται για μία σειρά σημαντικών αποφάσεων που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην τελευταία της συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χαράλαμπου Αριστειδόπουλου, έπειτα από την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
διαβαστε περισσοτερα

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου το στερνό αντίο στον συγχωριανό μας Τάκη Κατσίκα στο Γ' κοιμητήριο Αθηνών στις 11:00

Ο Τάκης Κατσίκας  εργάζονταν για πολλά χρόνια  στη διακίνηση του Τύπου στο "Αθηναϊκό Πρακτορείο Τύπου" και ήταν δραστήριος, ανήσυχος, δημιουργικός, καλοσυνάτος, ευγενικός και αγαπητός. Ήταν πάντα δίπλα σε όλους τους Ξηρομερίτες  στήριζε το πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης μέχρι τελευταία στιγμής σε όλες του τις δράσεις. 
Καλός Πατριώτης, εξαίρετος φίλος, συνεργάτης του blog Mπαμπίνη ΙΝ καθώς μας έδωσε φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο που δημοσιεύσαμε σε παλαιότερες αναρτήσεις.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
διαβαστε περισσοτερα

Kαλειδοσκόπιο οργανωμένο κέντρο αποκατάστασης

Το καλειδοσκόπιο είναι ένα οργανωμένο κέντρο αποκατάστασης. Απευθύνεται σε παιδιά που παρουσιάζουν αναπτυξιακές δυσκολίες. Στόχος μας το ευαίσθητο άγγιγμα στο παιδί, κύρια μέριμνα μας η εξέλιξη και ανάπτυξη των ικανοτήτων του.
Ελένη Τσακαλογιάννη Παιδοψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Περισσότερα  ΕΔΩ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................