Μήνυση κατά των Δημάρχων Ακτίου- Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη και Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου επειδή δεν δέχονται τα σκουπίδια του Πύργου και της Ολυμπίας

Υπερεπείγουσα μηνυτήρια αναφορά, στρεφομένη κατά των Δημάρχων Αγρινίου, Γεωργίου Παπαναστασίου και Ακτίου -Βόνιτσας – , Γεώργιου -Θεόδωρου Αποστολάκη, καθώς και κατά των Προέδρων των αντιστοίχων φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων – Φο.Σ.Δ.Α. των Χ.Υ.Τ.Α. Στράτου (Αγρινίου), Παναγιώτη Στούπα και Χ.Υ.Τ.Α. Κακοπετριάς (Βόνιτσας), Γεωργίου Κατσαπίρη κατέθεσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ευάγγελος Καπετάνιος  ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κας Ευτέρπης Γκουτζαμάνη... Η μηνυτήρια αναφορά κατετέθη διότι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, οι προαναφερθέντες, μολονότι υπάλληλοι και τελούντες σε ιεραρχική εξάρτηση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, δεν εφάρμοσαν σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα της άνω Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ειδικότερα, δεν αποδέχονται, όπως εντέλλονται με τις άνω, σχετικές αποφάσεις του, αστικά στερεά απόβλη…
διαβαστε περισσοτερα

Με την Α.Ε.Μ.στη Μπούκα Αμφιλοχίας

Την ομάδα του ''ΑΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ'' θα αντιμετωπίσει  η Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ στη 5η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του Β΄ ομίλου την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο γήπεδο ΜΠΟΥΚΑΣ .
Καλούνται οι φίλαθλοι της Α.Ε. Μπαμπίνης να ενισχύσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους,καθώς είναι ένα κρίσιμο
βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδας μας
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή, 7-2-2016,στις 5 μ.μ., θα συναντηθούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτήματος Amaro για την κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου μας.
-Παραδοσιακοί χοροί απ' όλη την Ελλάδα
-Κάλαντα και έθιμα
-Παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα απ' τις κυρίες του Ομίλου
-Μικρή έκθεση απ' το τεράστιο αρχείο μας (Φωτογραφίας, λαογραφικού υλικού, έντυπου και οπτικού υλικού από την πολύχρονη διαδρομή μας)
-Σύντομη αναδρομή και ανακοίνωση νέων στόχων
-Μουσική-χορός-γλέντι για όλο τον κόσμο μας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.



διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................