Καλό ταξίδι Νιόνιο

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Διονύσης (Νιόνιος) Ζαρκαδούλας σε ηλικία 61ετών.Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου στη Μπαμπίνη και ώρα 12Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόκριση για τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1 - 0 τον Παναμβρακικό

Από τους διακριθέντες ο συγχωριανός μας Γιάννης Κατερινόπουλος
Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο ΠΑΟ Καλυβίων που κέρδισε στην έδρα του τον Παναμβρακικό Μπούκας με 1 - 0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι και η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου πήρε τη νίκη - πρόκριση χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Ντόβρος στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Καλυβίων, που παρατάχθηκε με αλλαγές, ήταν καλύτερη, προηγήθηκε και είχε τον έλεγχο. Οι παίκτες του Παναμβρακικού, που επίσης παρατάχθηκε με αλλαγές, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κατερινόπουλο που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε "παρών".
Το φιλμ του αγώνα.
5΄ Γκόλ. Ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύεται τη μεγάλη μπαλιά του Μυλωνά, ξεφεύγει απο αριστερά και δίνει έτοιμο γκόλ στο Ντόβρο που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
8′ Ο Δράκος εκτελεί φάουλ έξω απο την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια του Κατεριν…
διαβαστε περισσοτερα

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας

το Μπαμπίνη ΙΝ κοντά στους συγχωριανούς μας επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ΑγρίνιοΗγούμενος Γ.Αθανάσιος:Γεωργικά φάρμακα-σπόροι-λιπάσματα-φυτώρια .Αγγελοκάστρου 45 Αγρίνιο



διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................