Καφενεία στην Μπαμπίνη!

Το παραδοσιακό ελληνικό καφενείο είναι ένας θεσμός που μετράει χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Ξεκίνησε αφιερωμένος σχεδόν αποκλειστικά στους άνδρες και παραμένει έτσι στα περισσότερα μέρη της επαρχίας . Τόπος συνάντησης για ξερή, δηλωτή, ποδοσφαιρική και πολιτική συζήτηση, τάβλι αλλά και απόλαυση ελληνικού καφέ, χειροποίητων γλυκών και νόστιμων μεζέδων συνοδεία τσίπουρου. Χώρος ζωντανός και πολύβουος, που τα πάντα είναι εν κινήσει, βαβούρα από τις κουβέντες, τις διαφωνίες των πελατών αλλά και τόπος όπου όλοι αναπολούν τα παλιά, θυμούνται τα περασμένα… Δείτε foto: Από τα κεφενεία του χωριού μας παλιές και πρόσφατες (από όσα  δουλεύουν μέχρι σήμερα  και αυτά που δούλευαν στο παρελθόν )














διαβαστε περισσοτερα

«Ο Βασιλιάς και το Καπέλο»

Γράφει: O Κομπλίτσης Απόστολος Ο Ακαρνάνας Ένας βασιλιάς, το καπέλο του κι ένας δήμαρχος τι σχέση μπορεί να έχουν!!Κι όμως, έχουν και μπερδεύονται μεταξύ τους. Μέσα στον΄΄αχταρμά΄΄ της ολοένα και πιο υποβαθμισμένης ανθρώπινης σκέψης και της παντελούς έλλειψης πολιτικού προσωπικού , που να μπορεί από μόνο του να διαφεντεύει τις τύχες αυτού του λαού. Μπερδεύονται ακόμα χειρότερα τέτοιες μέρες, τέτοια εποχή που κάθε τρεις και λίγο έχουμε εκλογές!!! Τι εκλογές δηλαδή… απλά μια παρωδία ενός καλοπαιγμένο θεάτρου αστυνομικού χαρακτήρα , που όλοι γνωρίζουν απ΄την αρχή το τραγικό τέλος του πρωταγωνιστή απ΄ τον δολοφόνο του. Δυστυχώς όλα τα πολιτικά κόμματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν και σ΄ αυτή την άκρως προβλεπόμενη πολιτική απάτη εναντίον του λαού.Η συμμετοχή των κομμάτων που λένε ότι υπερασπίζονται τα λαϊκά συμφέροντα, κατά τη γνώμη μου, δεν προσφέρει ούτε στην ενημέρωση του λαού ούτε στην οργάνωσή του για να μπορέσει να αντισταθεί στη βάρβαρη και καλά οργανωμένη …
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόσκληση για τη παράσταση της θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού, με το έργο ‘’Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα’’ του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
Η παράσταση θα δοθεί την επόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο θέατρο Δήμου Ζωγράφου, στις 8:30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................