Πρώτη νίκη για την Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Το πρώτο τρίποντο πέτυχε Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ  στη φετινή αγωνιστική και μάλιστα με σκόρ 5-0  στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ . η ομάδα  της Α.Ε.Μ  έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τρία δοκάρια στο ενεργητικό της μη μπορώντας η ομάδα του ΑΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ να αντιδράσει με αποτέλεσμα η Μπαμπίνη να πάρει το τρίποντο.η νίκη αυτή θα ανεβάσει  το ηθικό των παιχτών και των φιλάθλων της Μπαμπίνης που περίμεναν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: από δύο γκόλ πέτυχαν οι Κώστας Μπαρμπαρούσης και Γιάννης  Μπαρμπαρούσης και ένα ο Σπύρος.Μπαρμπαρούσης 

Για την Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ αγωνίστηκαν οι : Κ.Ζαρκαδούλας –Ε. Ζαρκαδούλας –Φ.Κοσμάς –Β. Λιάμης –(Σ.Μασαλής) Δ.Παλιούρας –Θ.Τσαπραίλης –Σ.Μπαρμπαρούσης – Κ.Μπαρμπαρούσης – Γ.Μπαρμπαρούσης –Δ.Μπενέκος ( Χ.Κολώνιας) Σ.Γρίνος
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτι νεολαίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το PARTY του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο μπαρ kabarστο Θησείο η νεολαία μας (και οι φίλοι τους) έδωσε βροντερό παρών στο κάλεσμα του Συλλόγου σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλων σε σημείο να μην πέφτει ούτε καρφίτσα, με πολύ χορό, πολύ κέφι, , πολύ σε όλα!!! Οι νέοι του χωριού μας είχαν την ευκαιρία να ξανανταμώσουν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές (στο χωριό μας) και να συνεχίσουν σαν μια μεγάλη ομάδα να έχουν την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ τους γιατί αυτοί  είναι το μέλλον οι συνεχιστές του Συλλόγου μας είναι αυτοί που θα ανεβάσουν τη Μπαμπίνη ψηλά .
Να είστε πάντα καλά 










διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................