Δήμος Ξηρομέρου: Ο συγχωριανός μας Δημήτρης ( Τάκης) Κομπλίτσης αντικαταστάτης του Γεράσιμου Βότση

Ο Συγχωριανός μας Δημήτρης  Κομπλίτσης είναι ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ξηρομέρου  Γεράσιμου Βότση. Υποψήφιος για δεύτερη φορά με το  συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση τώρα επικεφαλής του συνδυασμού, στέλεχος του ΠΑΜΕ ,ενεργό μέλος του πολιτιστικού και συνδικαλιστικού κινήματος και με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας και τη περιοχή του Ξηρομέρου  εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που τον ώθησε να ασχοληθεί  με την τοπική αυτοδιοίκηση.  Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο  είχαμε και την πρώτη εμφάνιση του.
Ευχόμαστε στο Δημήτρη  καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του
διαβαστε περισσοτερα

Η Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Ι Α Σ Ε Ο Λ Ο Τ Η Σ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο

Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι είναι το περπάτημα από Χρυσοβιτσα προς Τσαπουρνια. Στις άκρες του δρόμου βλέπω πολλά σκουπίδια αλλά και σε μερικά βλέπω και ψόφια ζώα μάλλον από καταρροϊκό πυρετό. Η μυρωδιά τους είναι ανυπόφορη και επικίνδυνη για την υγεία μας. Οι βοσκοί τα πετάνε στις άκρες των δρόμων και εύκολη λεία για τα σαρκοφάγα ζώα που είναι εκλεκτός μεζές των.Αντε μετά να φας αγριογούρουνο γνωρίζοντας την τροφή τους. 







Φωτορεπορτάζ: Τζένη   Παπαδημητρίου 
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 1-1

Μέτρια εμφάνιση, Μέτριο ποδόσφαιρο και απο τις δύο ομάδες. Σε κακή μέρα βρέθηκαν και οι δυο ομάδες με αποτέλεσμα να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Πανοχθιακού. Ο Πανοχθιακός νευρικός Σε όλο τον αγώνα, ο Ακαρνανικός και αυτός ασύνδετος δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή ημέρα του Πανοχθιακού.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυο καλές Φάσεις για τον Ακαρνανικός. Στο 15’ λεπτό εκτέλεση Φάουλ του Μακρυπίδη και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 21’ λεπτό σέντρα απο δεξιά του Μαλιγιάννη για λίγο δεν προλαβαίνει ο Μακρυπίδης να σκοράρει. Στο 27’ λεπτό έχουμε το 1-0 όταν ο Θοδωρής Παπαδημητρίου έκανε σέντρα σουτ, ο τερματοφύλακας Καρακασίδης έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Το θέαμα ήταν πιο κακό απο το πρώτο ημίχρονο. Στο 60’ λεπτό έχουμε την ισοφάριση 1-1για την ομάδα του Ακαρνανικού Φυτειών, όταν απο κόρνερ του Καραπάνου ο Μακρυπίδης με κεφαλιά στέλνει την Μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Χαριτίδη. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν είχαμε κάτι άλλο άξ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................