Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Με ήτα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την νέα περίοδο η Α.Ε.Μπαμπίνης στον εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Α.Ε.Χρυσοβίτσας με το σκόρ 7-0. Η Α.Ε.Χρυσοβίτσας βρισκόταν μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο με 3-0 στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου η Α.Ε.Μπαμπίνης δέχτηκε και τέταρτο γκολ ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από την Χρυσοβίτσα και με τη λήξη του αγώνα να βρίσκει  νικήτρια την  Α.Ε Χρυσοβίτσας με σκορ 7-0




FOTO:Τζένη Παπαδημητρίου
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου Κος Πανταζής Απόστολος δηλώνει ότι χρήματα της αντιμισθίας του ως αντιδήμαρχος θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του δήμου, για θέματα υγείας και αθλητισμού καθώς επίσης σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δηλώνει επίσης ότι θα υπάρχει ενημέρωση των δημοτών για κάθε έργο που θα δημιουργείται από τα χρήματα της αντιμισθίας.
AstakosNews
διαβαστε περισσοτερα

Οι δηλώσεις των προέδρων της Γ΄ Κατηγορίας (Γ΄όμιλος) στο Agrinio-Sports

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά και λίγο πριν την έναρξη του, το Agrinio-Sports θέλοντας να βοηθήσει τον κόσμο που μπορεί να μην γνωρίζει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, κάνει ένα αφιέρωμα, όπου μας μιλούν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων. Το αφιέρωμα χωρίζεται σε τρία μέρη, όσοι είναι και οι όμιλοι της Γ΄ Κατηγορίας. Βάλαμε εχτές τον Α΄ και τον Β΄ όμιλο και τελειώνουμε το αφιέρωμα με τον Γ΄.
Αναλυτικά:
Νικόλαος Χαρδαλιάς (Α.Ο. Σπάρτου): “Εμείς βρήκαμε ένα γήπεδο εγκαταλελειμένο. Φτιάξαμε τα αποδυτήρια, ανακαινήσαμε την περίφραξη, τοποθετήσαμε 120 καθίσματα στις κερκίδες και δεν μας βοηθάει κανείς να κάνουμε το γήπεδο με χόρτο, με αποτέλεσμα να παίζουμε στο ξερό. Στόχοι της ομάδας είναι πρώτα από όλα να υπάρχει ομάδα γιατί κατά διαστήματα μια είμαστε σαν σωματείο ενεργό, μια δεν είμαστε κaι αν πάνε όλα καλά να ανέβουμε στην Β΄ Κατηγορία Tέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους”.
Χεινοπωρος Ηλίας (Πρόεδρος Α.Ο. Αρχοντοχωρίου): “Στόχος της ομάδος φέτος είναι …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................