Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Στη διάθεση των φίλων και οπαδών της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ  είναι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν στη τιμή των  10€ 


Ενισχύσετε την ομάδα μας και προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας από τα μέλη του Δ/Σ της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ .
διαβαστε περισσοτερα

Αμφικτιονία Ακαρνάνων….. 2α Σεπτεμβρίου 31 πχ Η τελευταία σύγκρουση των επί ένα έτος πολεμικών γεγονότων στη περιοχή του αρχαίου Ακτίου.

Η σύγκρουση λεπτό προς λεπτό, μέσα από τα κείμενα του Δίωνα Κάσιου, του Ιώσηπου Φλάβιου, του  Πλούταρχου, της εγκυκλοπαίδειας Πάπυρος Λαρούς Μπιτάνικα, της Ιστορίας του Ελληνικού Εθνους (βραβείο ακαδημίας Αθηνών)  και  της Dauvergne Morgan .


2/9/31 πΧ, Άκτιο, ώρα 1η, 6 πρωί, Μετά το άκουσμα μιας σάλπιγγας τα πλοία του Αντωνίου βγήκαν σε πυκνή παράταξη.  Τα πλοία του Καίσαρα, Οκταβιανού, παρατάχθηκαν έτσι ώστε να τον κάνουν να παραιτηθεί. Και αφού αυτοί ανοίχθηκαν με το άκουσμα της σάλπιγγας και με πυκνή παράταξη πλοίων, λίγο έξω από τα στενά παρατάχθηκαν.(Δ.,Κάσσιος) Ο Αντώνιος και  ο Ποπλικόλας ηγούνταν του δεξιού κέρατος και ο Κοίλιος του αριστερού κέρατος, ενώ ο Μάρκος Οκτάβιος και  ο Μάρκος Ινστήιος ήταν στο μέσο. Ο Καίσαρας, από την άλλη, έβαλε τον Αγρίππα επί κεφαλής του αριστερού κέρατος, ενώ κράτησε το δεξιό για τον εαυτό του. (Πλούταρχος)

2/9/31 πΧ, Άκτιο, ώρα 1η, 6 πρωί, Το λιμάνι του Ακτίου ήταν περικυκλωμένο από απότομους βράχους. Οι δύο στρατοί ήταν με πρόσωπο ο ένας στον ά…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................