Ξηρόμερο: Διαρρήξεων συνέχεια, αυτή τη φορά στις Φυτείες

Νέες διαρρήξεις καταγράφτηκαν στην περιοχή του Ξηρόμερου αυτή τη φορά στιςΦυτείες ενώ μόλις πριν από λίγα 24ωρα διαρρήξεις είχαν καταγγελθεί στην Μπαμπίνη. Προχθές κάτοικος των Φυτειών προσήλθε στην Αστυνομία και ενημέρωσε πως με την επιστροφή του από την Αθήνα διαπίστωσε πως παράθυρο της οικίας ήταν σπασμένο και πως από το σπίτι έλειπαν τρόφιμα αξίας 300 ευρώ περίπου.... Επίσης χτες  από κάτοικο του χωριού καταγγέλθηκε και δεύτερη διάρρηξη. Ο  δράστης-ες εισήλθε στην οικία, και αφαίρεσε πόσο 200 ευρώ περίπου και άγνωστο αριθμό χρυσαφικών. Τις έρευνες διεξάγει το Α.Τ. Κατούνας.

agriniopress xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα

Άρθρο του Βασίλη Φεύγα ……

Αγαπητοί φίλοι, Πολλές φορές, τέτοιες ημέρες και στην προσπάθεια ενός απολογισμού κοιτάζουμε στο παρελθόν. Η δική μου ματιά γύρισε πολλές σελίδες του χρόνου προς τα πίσω. Σχεδόν μια εικοσαετία και σε ένα άρθρο που είχα δημοσιεύσει στον Οικονομικό Ταχυδρόμο στις 10 Αυγούστου του 1995. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι τα όσα έγραφα τότε στην ηλικία των 25 ετών, θα είναι επίκαιρα 18 χρόνια μετά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι το ίδιο επίκαιρο 18 χρόνια μετά. 
Καλή χρονιά!



10 Αυγούστου 1995
Του Βασίλη Φεύγα, Πολιτικού Επιστήμονα, Συμβούλου Στρατηγικής και Επικοινωνίας

Πολλές φορές, τέτοιες ημέρες και στην προσπάθεια ενός απολογισμού κοιτάζουμε στο παρελθόν. Η δική μου ματιά γύρισε πολλές σελίδες του χρόνου προς τα πίσω. Σχεδόν μια εικοσαετία και σε ένα άρθρο που είχα δημοσιεύσει στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.  Έγραφα τότε στις 10 Αυγούστου του 1995: 
“Αν ρωτήσει κάποιος τον πρώτο τυχόντα στο δρόμο για το τι φταίει για την κρίση που περνάει η χώρα μας, αναμφίβολα η πρώτη αιτία, που θα αναφέρει, και με διαφορά…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Σύλλογο Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................