Με το ΑΦΜ στο βενζινάδικο η επιστροφή πετρελαίου το 2014

Την ώρα που όλοι οι αγρότες περιμένουν πότε θα γίνει επιτέλους η εξόφληση της επιστροφής πετρελαίου για φέτος και ενώ οι ανακοινώσεις από τους αρμόδιους μιλούν για πληρωμή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κάνει δηλώσεις για το τι θα συμβεί το… 2014.

Προτείνουμε να ληφθεί υπόψη η ετήσια μηχανογράφηση του ΟΣΔΕ και η δημιουργία του μητρώου αγροτών και εκμεταλλεύσεων.
Αυτόματα και με ψηφιακό τρόπο θα γίνεται η επιστροφή του αγροτικού πετρελαίου και, πιθανότατα, και του ΦΠΑ από την επόμενη χρονιά λόγω του νέου συστήματος φορολόγησης των αγροτών με λογιστικά βιβλία.  Τις αλλαγές προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ. Τσαυτάρης σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής». Σύμφωνα με τον υπουργό –και τη σχετική πρόταση που έχει καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών-, από 1ης Ιανουαρίου 2014 με την αγορά πετρελαίου από οποιοδήποτε πρατήριο και δίνοντας οι αγρότες το ΑΦΜ τους, θα ενημερώνεται αυτόματα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ…
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή Τσιγαρίδας στα Βλυζιανά

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου βλυζιανών Κοσμάς Θεόδωρος σας προσκαλεί  την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013  στο Δημοτικό Σχολείο στα βλυζιανά στην “Γιορτή της τσιγαρίδας”.
Η όλη διαδικασία θα αρχίσει από νωρίς όπου κυρίος οι πιο νέοι θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία στό πως γίνεται η Τσιγαρίδα. Όλα τα κρέατα γιά την  “Γιορτή της τσιγαρίδας” είναι ντόπια βλυζανιώτικα και ο  Σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα σε όλους. Στο δημοτικό σχολείο το βράδυ (ο χώρος στεγάζεται) μιά Βραδιά έκπληξη, γλέντι με ζωντανή ορχήστρα (έκπληξη) σε ένα Λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα μέχρι το πρωί.

Σας περιμένουμε.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πολιτιστικός  Σύλλογος Βλυζιανών «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
vlyziananews 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ' Ε.Π.Σ.Ν.Α Γ' ΟΜΙΛΟΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2013-2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ   14-15/12/2013
ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ – ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 2-0 2-3 0-0 0-2
Α/Α ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................