ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"

διαβαστε περισσοτερα

Στην Αιτωλοακαρνανία βρήκαν τα «χαμένα» βοσκοτόπια

Ως δια... μαγείας, αφού δεν εξηγείται στην ανακοίνωση της ΕΑΣ Αγρινίου πώς τα κατάφερε, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έλυσε το πρόβλημα του 1,1 εκατ. στρμ. βοσκότοπων, που έβγαιναν εκτός επιλεξιμότητας με τους νέους χάρτες. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο ΟΠΕΚΕΠΕ έστειλε υπαλλήλους που εργάστηκαν ακόμη και το Σαββατοκύριακο, εξετάζοντας σε σύντομο χρόνο τις 4.000 αιτήσεις, από τις 5.500 που εκκρεμούσαν, εγκρίνοντας μάλιστα τα μισά αιτήματα!». Συνεπώς, όλοι τώρα περιμένουν ότι το μοντέλο που ακολούθησαν τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ για να ξαναβρούν τα «χαμένα» στρέμματα, θα το ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές της χώρας, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα μέχρι την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣ Αγρινίου:
"Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα στην Ένωση Αγρινίου και στην ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ αναζητήθηκε και βρέθηκε η χρυσή τομή, προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες για τους κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας με την εφαρμογή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου για τα β…
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί το ημερολόγιο του 2014 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης

Προς διάθεση των μελών και φίλων της Μπαμπίνης είναι το νέο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης . Με την αγορά του ημερολογίου ενισχύεται την προσπάθεια του Συλλόγου μας για την αποπεράτωση του έργου του Λαογραφικού Μουσείου του χωριού μας.
Για την προμήθειά του απευθυνθείτε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Τιμή : 3 €
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................