Δήλωση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς με αφορμή την  έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
     Εύχομαι σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Με όνειρα, στόχους και κυρίως μεγάλες κατακτήσεις στο χώρο της γνώσης.     Στους άξιους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.      Στους γονείς καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο μας.............      Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας. Στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με ευαισθησία, κατανόηση και κυρίως διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.        Το αποδείξαμε αυτό περίτρανα με το θέμα των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών.. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και σε συνεργασία πάντα με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς εργαστήκαμε έτσι ώστε όλα τα σχολεία μας να είναι έτοιμα από κάθε πλευρά για να υποδεχτούν τους μαθητέ…
διαβαστε περισσοτερα

Ο Παναιτωλικός ανάβει τη φλόγα...

Η 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Αγρίνιο
Την αφή της φλόγας της 11ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα φιλοξενήσει ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του, στο ημίχρονο του ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι Αγρινιώτες θα συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, σκοπεύοντας στο να διαδοθεί σε όλη την πόλη το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου του Αγρινίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης του έργου που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο διάφοροι φορείς, θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Παναιτωλικού την αφή της φλόγας της 11ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονου του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας, σε μια λιτή και σύντομη τελετή σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Επιθυμούμε αυτή η συμβολική πράξη να δυναμώσει το μήνυμα που στέλνει σε όλη τη χώρα η Λαμπαδηδρομία. Η φλό…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................