<< φουλ >> για άνοδο ο Παναιτωλικός

Μεγάλη εντός έδρας νίκη 1-0 για τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, που τον φέρνει κοντά στον στόχο της απευθείας ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.
«Φουλ» για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα πηγαίνει ο Παναιτωλικός, καθώς κατάφερε στο ντέρμπι της 38ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον Εργοτέλη να πάρει τη νίκη 1-0 μέσα στην έδρα του.
Οι Αγρινιώτες πλέον έχουν ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν στραβοπάτημα των αντιπάλων τους, ώστε να παραμείνουν εκεί.
Στον αντίποδα οι Κρητικοί μετά την ήττα τους δεν κατάφεραν να πιάσουν στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το «χρυσό» γκολ για τον Παναιτωλικό πέτυχε στο 43ο λεπτό ο Μίρνες Σίσιτς και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
novasports.gr
διαβαστε περισσοτερα

Το Αγρίνιο γιόρτασε τον πολιούχο του Αγ.Χριστόφορο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες 















διαβαστε περισσοτερα

To Αγρίνιο τίμησε τον Πολιούχο του

Με τις δέουσες τιμές γιόρτασε η πόλη του Αγρινίου τη μνήμη του Πολιούχου της Μεγαλομάρτυρα Αγίου Χριστοφόρου. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα με μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό και λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Πατρών κ. κ Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά, και Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. κ Χρυσοστόμου. Σε κλίμα κατάνυξης χιλιάδες πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο)και ακολούθησαν στην περιφορά της εικόνας του Αγίου. Η λιτάνευση της εικόνας και των λειψάνων ξεκίνησε από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου και έφτασε στην κεντρική πλατεία όπου ψάλθηκαν ύμνοι προς τιμήν του Πολιούχου του Αγρινίου.Στην κεντρική πλατεία τελέσθηκε η αρτοκλασία και Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ Κοσμάς.  Στους πιστούς, που κατέκλυσαν την πλατεία και τους πέριξ αυτής δρόμους, μίλησε  ο Μητροπολίτης Πατρών, ο οποίος ανα…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................