Ένα χαλασμένο παγκάκι δημιουργεί αρνητική εντύπωση στη Μπαμπίνη

Ένα εγκαταλελειμμένοχαλασμένο παγκάκιδημιουργεί αρνητική εντύπωση στη δημόσια εικόνα της Πλατείας Γιαννακοπούλου στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου. Το ξεχαρβαλωμένο παγκάκι  αφού λείπει το καθιστικό ξύλο, βρίσκεται στη πλατεία πολιτισμού της Μπαμπίνης και μαρτυρά με τον πιο θλιβερό τρόπο την παρακμή.Σε αυτό σταματούσαν συχνά όλοι σχεδόν οι κάτοικοι για να ξεκουραστούν, να συναντήσουν κάποιο γνωστό τους πρόσωπο, να χαζέψουν και να πιάσουν κουβέντα με τον γείτονα που κάθεται δίπλα τους. Οι κάτοικοι ζητούν τη συνεχή προσοχή των ανθρώπων των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Ξηρομέρου στη Πλατεία Γιαννακοπούλου και απαιτούν την επισκευή και το βάψιμο στο χαλασμένοκαι επικίνδυνο παγκάκι.
ΥΓ: Μερικοί κάτοικοι για να μη δημιουργείται αρνητική εντύπωση τοποθέτησαν πρόχειρα μια σανίδα στο κάτω μέρος στο παγκάκι….
διαβαστε περισσοτερα

Εφιάλτης ληστών για δυο οικογένειες στη Μπαμπίνη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι δράστες χθες βράδυ στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου αφού πρώτα διέρρηξαν το σπίτι από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρήματα και αμέσως μετά «χτύπησαν» σπίτι στο κέντρο του χωριού όπου διαμένουν δυο ηλικιωμένες όπουμε χρήση σωματικής βίας τις ακινητοποίησαν, τις έδεσαν, τις φίμωσαν, έκαναν άνω- κάτω όλους τους χώρους και έφυγαν με ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης αξίας.       Αυτή τη στιγμή οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των ληστών και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Αστακού.
ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................