Παρουσίαση του βιβλίου: «Εν Μπαμπίνη πλανώμενοι» στη Μπαμπίνη και στον Αστακό

Η Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης σας προσκαλεί στις παρουσιάσεις του βιβλίου: «Εν Μπαμπίνη πλανώμενοι…», του Αλέξανδρου Θ. Κυριαζή, που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στην Μπαμπίνη και στον Αστακό.
ΜΠΑΜΠΙΝΗ Κυριακή 12 Αυγούστου 2012, 8μμ. Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης». Για το βιβλίο θα μιλήσουν:  -Σπύρος Μακρυπίδης, Γιατρός, -Φρόσω Β. Χρυσικού, Φιλόλογος, -Μπάμπης Τσελεπής, Πρόεδρος Ξ.Ε.ΛΟ.Τ. -Την παρουσίαση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Αλέξανδρος Κυριαζής.  -Θα συντονίσει ο Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου, πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε.
ΑΣΤΑΚΟΣ Πέμπτη 16 Αυγούστου, 8μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου  Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αστακιωτών και τον Σύλλογο γυναικών Αστακού Για το βιβλίο θα μιλήσουν: -Ράνια Νικολάου-Παλαιοπάνου, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αστακιωτών -Βασίλης Ζαγκότας,Εκπαιδευτικός, Ιστορικός, -Γιάννης Δημητρούκας, Δρ. Βυζαντινιλογίας Πανεπ. Μονάχου, -Άρης Μπιτσώρης, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας. -Την παρο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................